avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Emitere decizie in baza unei sentinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Emitere decizie in baza unei sentinte

Buna ziua.
Sunt interesata daca in cazul in care un salariat a primit prin sentinta judecatoreasca anularea unei decizii se emite o alta decizie de catre unitate (in baza sentintei) care sa anuleze decizia emisa anterior.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoleta.23 , utilizator 13:38, 23 Noiembrie 2010
Daca instanta de judecata a pronuntat hotarare care a ramas definitiva ,prin care se dispune anularea unei decizii,emitentul acesteia are obligatia sa respecte si sa aplice dispozitia instantei,in sensul emiterii unei noi decizii ,prin care angajatul sa revina la situatia anterioara emiterii primei decizii
Mai exact unui salariat i s-a luat un spor din data de18.01.2010, insa cu data de 01.03.2010 s-a revenit si a primit sporul respectiv, deci in data de 01.03.2010 salariatul primit o alta decizie prin care a revenit la vechile drepturi salariale. In luna septembrie instanta a hotarat anularea deciziei din 18.01.2010 si acordarea sporului pentru perioada 18.01.2010 - 01.03.2010. Intrebarea mea este, daca cu data de 01.03.2010 s-a emis o decizie prin care salariatul respectiv si-a primit inapoi drepturile cuvenite se mai emite o decizie de anulare a deciziei emise in 18.01.2010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in aplicare a unei decizii a curtii de apel tl1974edv tl1974edv Am un salariat caruia i s-a emis o decizie de luare a sporului CFP dar fara a avea acordul Primariei asa cum se spune OMFP 522/2003. Salariatul da in judecata ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat vicentiu69 vicentiu69 Buna ziua, Vreau sa va prezint o speta, cred eu interesanta si cred destul de rara in societatea noastra actuala. La nivelul unei intreprinderi s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Recurs-conflict de munca gabriela adriana gabriela adriana Va multumesc anticipat pentru raspuns! In luna Mai tribunalul a decis in favoarea mea, anulind decizia de concediere solicitind angajatorului sa plateasca ... (vezi toată discuția)