avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copilului

Buna ziua! Am si eu o intrebare: eu cu sotul meu locuim de curand la Galati si avem un bebe pe care l-am nascut aici...domiciliul nostru stabil fiind la Bistrita, in ce conditii putem beneficia de alocatia bebelului aici la Galati fara sa fie necesara o deplasare pana la Bistrita pentru depunerea actelor?unde ar trebui sa ne adresam?Multumesc anticipat! Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:28, 23 Noiembrie 2010
Va dau un link cu adresele Agentiilor de prestatii sociale.
Sunati la ei sa a indrume cei de la Bistrita au si pagina,poate gasiti ceva acolo.
Exista posibilitatea sa ii primiti in cont sau pe card.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Card alocatie miky3110 miky3110 Buna seara! As dori si eu niste informatii despre cardul de alocatie.Ce acte sunt necesare si unde trebuie sa merg tinand cont de faptul ca sunt divortata si ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in germania - drepturi anca f anca f va rog sa ma lamuriti daca este cazul pentru completarea formularelor E401 si 411 in cazul nostru: - copil nascut in germania din mama romanca si tata ... (vezi toată discuția)