avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca cu ordonanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca cu ordonanta

sotul meu lucreaza intr-o societate majoritara de stat.luna trecuta au fost anuntati ca o parte vor incetate activitatea si li s-a propus ca solutie ordonanta(sa inceteze raport de munca cu salarii compensatorii).li s-a dat deasemenea un chestionar celor care ar dori sa inceteze cm cu salarii compensatorii.acum pentru cei care au completat atunci chestionarul au venit raspunsuri ca nu se mai pot razgandi,cu toate ca nu s-a formulat nici o cerere de incetare a cm in aceste conditii,si daca nu vor sa plece,s-au razgandit vor trebui sa actioneze in instanta societatea.e posibil?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:57, 23 Noiembrie 2010
nU avem de unde sti ce chestionar au semnat,probabil ca au optat pt a a inceta raportul de munca cu plata de salarii compensatorii.
Daca a fost optiunea lor -n-au motive sa-i dea in judecata;
Trebuie sa va duce-ti la un avocat cu acel chestionar -pt a vedea exact ce au semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere 17rem 17rem Buna ziua!Sunt angajat ca gestionar la o firma.Cu o zi inainte de a intra in concediul de odihna,seful meu m-a chemat la el si mi-a spus ca nu mai putem ... (vezi toată discuția)
Drepturi incalcate JR_23 JR_23 Buna seara, Dupa cativa ani buni lucrati intr-o firma internationala, am avut o mare surpriza... Luna trecuta am avut concediu de 3 sapt. aprobat cu 2 ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare adrianabucinica adrianabucinica Am fost disponibilizata in prima etapa 2013 ianuarie de la Hidroelectrica.As dori sa stiu dc acesta ordonanta de urgenta propusa de domnul Ponta se poate ... (vezi toată discuția)