avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

cat dureaza sa inchei o carte de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 23 Noiembrie 2010
De inchis nu dureaza mult,se face o decizie de incetare a contractului care se depune la ITM.Cu ridicatul este mai greu.2-3 saptamani daca nu este la scanat.
stie cineva cum se va proceda dupa 1 ianuarie cu contractele individuale de munca ?
am inteles ca nu se vor mai depune la itm decit in format electronic
C.i.m. se vor transmite numai prin Revisal de la 01.01.2011...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie art.81,a;in.8 craiovita craiovita Mi-am depus demisia acum o saptamana conf.art 81 alin 8,demisie care a fost inregistrata si dupa care am copie.Societatea refuza inchiderea contractului de ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)