avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

As vrea sa stiu dupa cele 15 zile cum verific daca s a facut recurs la tribunal la arhiva ?si pot verifica intr a 16 zi din ziua in care eu am primit comunicarea Va multumesc ptr raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 20:18, 24 Noiembrie 2010
Da. Mergeti la Tribunal cu numarul de dosar, la arhiva, si intrebati daca s-a facut recurs in cauza. Cel mai bine mergeti in ziua a 18-a sa verificati, din momentul comunicarii.

Multumesc!
Sau sunati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)
Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)