avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficii contract de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficii contract de muncã

Bună seara.
Am lucrat la un ocol silvic din cadrul Regie Naționale a pădurilor. Am fost disponibilizată în urma retrocedării pădurilor. În contractul colectiv de muncă scrie că dacă ai 5 ani lucrați în cadrul regie beneficiezi de o competință de lemn lucru de 10 mc. Eu am lucrați 6 ani și nu am apucat să îmi iau competința cât lucrat ptr. că nu am știut că am să fiu disponibilizată. Ce mai pot face în acveastă situație.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:06, 24 Noiembrie 2010
Luati legatura cu regia, printr-o scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sa va spuna ce drepturi aveti si cum sa beneficiati de ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea salarii compensatorii andreiandrei470 andreiandrei470 Buna ziua. am fost angajata cu data de 01.07.2004 la o subunitate din cadrul Regie Natioanale a Padurilor.In urma organizari activitati si retrocedari ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)