avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu nr ....agentia nationala de ...
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu nr ....agentia nationala de administrare fiscala dgfp sect 5

am primit azi ....un titlu executoriu de la anaf sect 5 pentru plata a 200 ron 100+100 cheltuieli judiciare de la instante diferite in urma unor procese penale.ce pot sa fac in aceasta situatie in conditiile in care eu nu am primit pana in prezent hotararile judecatoresti?pot sa cer anularea acestui titlu executoriu?daca da unde ma pot adresa?am inteles ca am termen 15 zile dar nu este precizata instanta competenta unde pot introduce actiunea.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ANDREEA ZBIRCIOG , Avocat 17:33, 23 Noiembrie 2010
competenta e judecatoria sector 5 unde sa promovati o contestatie la executare.
Sa nu neglijati sa formulati capat de cerere privind suspendarea executarii silite. Avand acest capat de cerere, veti avea sanse mai mare de admitere a unei cereri de preschimbare a termenului de judecata in cazul foarte probabil in care veti primi termen prea indepartat (timp in care curg penalitati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare creanta judecatorie vs. tribunal adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rugam un raspuns la urmatoarea situatie: In anul 2009, am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru neplata unor “obligatii de ... (vezi toată discuția)
Bo - investire, judercatoria competenta a investit titlul cu formula executorie ancut75 ancut75 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Banca a obtinut investirea cu formula executorie a BO in anul 2010. Azi in proces , presedintele m-a pus sa alfu care ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut sub semnatura privata intarit de un contract de ipoteca separat pentru garantarea acelui imprumut = titlu executoriu? G_A_F G_A_F Buna ziua, Datele spetei sunt urmatoarele: In fata notarului am semnat impreuna cu partea adversa un Contract de imprumut sub semnatura privata ... (vezi toată discuția)