avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO - investire, Judercatoria competenta a investit ...
Discuție deschisă în Executare silită

BO - investire, Judercatoria competenta a investit titlul cu formula executorie

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
Banca a obtinut investirea cu formula executorie a BO in anul 2010.
Azi in proces , presedintele m-a pus sa alfu care este judecatoria unde banca a obtinut investirea pentru ca pe stampila judecatoriei nu se intelege exact sectorul: 2, 3, 5?
Banca a delcarat in intampinare ca investirea a fost facuta la sectorul 5 dar judecatorul nu crede si vrea sa decline competentaX-(
Cum pot eu alfa care este judecatoria care a investit BO? mentionez ca nu au depuse contestatii si nu a fost proces in contradictoriu cu privire la investirea asta.

Sper ca am fost coerenta, daca nu ati inteles poate imi puneti intrebari ajutatoare.

Va mutlumesc
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 08:10, 28 Aprilie 2013
Buna ziua,
Ne puteti spune care este obiectul procesului in care va sunt solicitate aceste informatii?

De asemenea, care este locul platii, mentionat in titlul de credit respectiv? dar domiciliul paratului?

p.s. : Ati incercat pe portal instante , dupa denumirea paratului, la Judecatoria sector 5?
multumesc pt raspuns.

eu am formulat opozitie la executare, bo a fost emis de firma in care am fost asociat unic si administrator, si avalizat de mine. atat societatea emitenta(care e radiata) cat si avalistul avem domiciliul in sect 5, banca in sect 2(sau 3)

in cazul in care banca nu a facut investirea la sector 5 ci la 2 sau la 3 instanta declina competenta si trebuie reluata judecata. Banca spune ca in 5 judecatorul spune ca nu crede.

eu trebuie sa aflu necunoscuta: unde a facut banca investirea:(
Solutia este simpla. Portal Instante verificati dupa numele dvs, daca societatea era radiata deja la investire, sau dupa numele societatii. O sa gasiti toate dosarele in care figurati, la toate instantele din romania, daca veti cauta din meniul principal. Sau doar dosarele de la judecatoriile respective, daca veti cauta din meniul judecatoriilor respective.

Dar incuviintarea executarii silite cine a dat-o? Judecatoria sector 5?
Multumesc din nou, am verificat si pe numele firmei si pe numele meu si nu apare nimic pe nici o instanta, am cautat si pe fiecare judec in parte si pe portal :(
da, incuviintarea este facuta de sect 5
Ii aratati Judecatorului ca pentru dumneavoastra este probatio diabolica, investirea se judeca in camera de consiliu, fara citarea partilor, nu se comunica incheierea de incuviintare. Instanta nu isi poate declina competenta decat daca constata ca nu e competenta. Trebuie sa insistati sa se consemneze declaratia bancii sau sa se ceara bancii sa depuna incheierea de investira cu formula executorie.

Un titlu investit in 2010 e deabia acum pus in executare? Nu au trecut 3 ani de la investire? Data se vede pe stampila?


Alte discuții în legătură

Bo si cec Marius Popescu 1971 Marius Popescu 1971 Pe 24.11.2009 am depus la Judecatoria sect. 3 spre a fi investite cu formula executorie 5 BO si CEC, ale unor societati diferite. Acestea au fost repartizate ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
Investire bilet la ordin, judecatoria competenta herculeroco herculeroco Salutare! Am si eu o mica problema: trebuie investit cu formula executorie un bilet la ordin. Debitorul are sediul in jud. Olt, iar locul platii este ... (vezi toată discuția)