avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuzare judecator
Discuție deschisă în Executare silită

Recuzare judecator

Poate un judecator sa se pronunte cu privire la o cauza, deci sa dea o hotarare in aceeasi zi cu depunea la registratura a unei cereri de recuzare?

Adica e valabila hotarea lui ???

Sau trebuie sa o depun personal la dosar inainte de pronuntare! Vreau sa stiu cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: blmirela , utilizator 18:37, 23 Noiembrie 2010
cererea de recuzare se depuna in sedinta publica si se judeca de presedintele instantei in camera de consiliu!
Nu asta am intrebat, cu scuzele de rigoare... recuzarea poate fi depusa si in scris si o depun la registratura in aceeasi zi.
Daca se pronunta o hotarare in ziua respectiva e valabila sau nu?
Daca o depuneti dupa pronuntarea dosarului evident ca nu este valabila.
se trece pe cerere data depunerii si pra depunerii.
Am inteles, deci daca o depun la registratura si o inregistrez cu o zi inainte sau cu cateva ore inainte de pronuntare e ok sa inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Credeti ca este legal ca instanta sa se pronunte asupra cererii de recuzare intre termene? eusaisapte eusaisapte Judecatorii au capatat obiceiul in ultimul timp sa se pronunte asupra cererii de recuzare intre termene. Stiu aceasta fiindca declara in mod nelegal si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)