avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ultimul trend-insolventa!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ultimul trend-insolventa!

Am si eu o firma, firma merge binisor .Cum ii moda la noi si eu dau marfa la termen, ma bucur ca imi reusesc sa-mi vand marfa!.Zilele trec, lunile trec, si poate o sa am satisfactia sa ma bucur inca odata... poate incasez! Da sa stiti ca nu mai incasez! In cutia postala ma asteapta un plic!Firma pe care am creditat-o a intrat in insolventa.Administratorul firmei pe care am creditat-o, si-a facut o alta firma si tot ce a avut pe cea veche a trecut-o pe cea noua inainte de aintra in insolventa.Pur si simplu se spala pe maini. Administratorul firmei nu are nicio avere, casa masina etc. sunt trecute pe numele sotiei,matusei,etc.Iar el lucreaza in continuare pe firma noua, face productie.
Intrebarea 1
Cine i-mi apara drepturile mele in aceasta tara impotriva acestor " oameni de afaceri" care in loc sa plateasca facturile si datoriile pe care le au,intra in insolventa.
Intrebarea 2
Cum sa-mi recuperez banii "pierduti"?
Din pacate am deja 2 cazuri cu sume importante
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 23:21, 23 Noiembrie 2010
Din nefericire nimeni nu te apara. Cu o exceptie, si anume tu insuti. Adica nu mai livrezi decat cu plata pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la o firma de recuperari debite pgeorge pgeorge Buna ziua, astazi am primit un plic in cutia postala de la o firma de recuperari, care mentioneaza cum ca as avea datorie catre o publicatie, ei trimitandu-mi ... (vezi toată discuția)
Plic suspect - cec de la o banca straina krompaczki krompaczki Buna ziua, Ieri cand m-am intors de la munca am gasit in cutia postala un plic interesant. Nu avea expeditor ci doar numele meu si adresa mea la destinatar. ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)