Imi cer scuze anticipat prin alegerea titlului nu am nici un fel de cunostinta in domenu si am apelat la acest site in disperare de cauza.
Parintii mei au divortat de curand ( cu acordul partilor ) eu cu sotia si tata am ramas in casa in care am locuit toti impreuna iar sora mea s-a mutat cu prietenul ei. Mama ( cea care a vrut divortul ) s-a mutat acum 1-2 ani cu chirie iar actele casei in care am stat sunt pe numele mamei... Casa a fost cumparata cu banii rezultati din vanzarea unui apartament al bunicii dupa ce a murit. Mama vrea neaparat sa vanda aceasta casa fara acordul nostru si acum intrebarile mele sunt : Poate sa vanda fara acordul nostru avand in vedere ca au cumparat casa impreuna inainte de divort ?( dar cu bani cin vanzarea apartamentului bunicii ), daca este un DA absolut avand in vedere ca noi ramanem "pe strada" avem dreptul la o parte din banii? Daca da cat si cum se impart? Ma scuzati pt avalansa de intrebari dar sunt cu nervii la pamant si nu am avut la cine sa apelez. Multumesc anticipat.:(
intai trebuie sa faca partajul apartamentului si sa dovedeasca ca bunul a inlocuit un bun propriu. tatal va avea dreptul la despagubire daca au imbunatatit acest apartament.
apoi va putea vinde ap, iar dvs nu veti avea dreptul la vreun ban.
Ma va da afara din casa
mamy
va rog din suflet dati-mi o solutie! sunt disperata, in acest moment sunt pe cale sa raman pe strada cu fetita mea de numai 5 luni. Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune
Gelutzu
Buna ziua. Problema mea suna in felul urmator: parintii mei au cumparat un apartament in urma cu peste 30 ani in contractul caruia apareau ca beneficiari doar ... (vezi toată discuția)