avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... servicii telefonie/fax/internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

servicii telefonie/fax/internet

Buna ziua,

Anul trecut am semnat pentru firma pentru 2 ani un contract cu o firma de telefonie mobila pentru un pachet de net+tel fix+fax. Faxul nu a mers niciodata. Si de-a lungul a 8 luni tot am incercat sa remediez acest lucru prin email, telefon, faxuri repetate.

I-am anuntat ca renunt la contract. (m-au si taxat abuziv, cu scrisoare de scuze de la ei).

Am primit dupa 4 luni o somatie de la o casa de recuperari ca am sa le dau nu stiu cate zeci de milioane!!!

Ce pot face? Sa merg in judecata? Sa platesc ca prostul?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:09, 24 Noiembrie 2010
Singura solutie este sa va judecati si sa produceti dovezi cu privire la nefunctionarea faxului si a altor servicii,cu sesisizarile facute catre firma,cu interogatoriu,cu acte si martori,eventual sa introduceti cerere reconventionala pe aceste aspecte si sa solicitati si eventuale daune morale pentru disfunctionalitatile aduse firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facutii de telefonie mobila denisamea denisamea Buna ziua , va rog mult de tot daca puteti sami raspundeti pentru ca sunt in afara tarii si nu pot veni personal , in 2000 am facut abonament la [telefonie ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament telefonic CAMI11 CAMI11 tatal meu a avut abonament telefonic la o firma de telefonie mobila in anul 2007 in anul 2009 ,in luna oct.ia venit o fcatura de 500 ron ,si sa solicitat ... (vezi toată discuția)
Telefoane agasante de la o firma de recuperare vio3fan vio3fan Acum trei ani am facut contract pentru tel mobil si am luat un numar pe care l-a mai avut cineva pana atunci. Am tot primit mesaje de la o banca pentru a ... (vezi toată discuția)