avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata facutii de telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

neplata facutii de telefonie mobila

Buna ziua , va rog mult de tot daca puteti sami raspundeti pentru ca sunt in afara tarii si nu pot veni personal , in 2000 am facut abonament la [telefonie mobila], si nu am platit o facutra de 5 milioane , pana in 2003 am tot primit scrisori ca daca nu platesc ma da in judecata ,,etc , anult trecut in vara mama mia donat apartamentul , si acum dupa 12 ani de zile am primit o scrisoare de la firma de recuperari, ca daca nu platesc suna de 31 de milioane pana in data de 26 ianuarie imi ia apartamentrul ,din cate scrie pe scrisore [telefonie mobila] nu mai este ci acum apartine de sc [furnizor] sa , ma puteti indruma ce trebuie facut in cazul acesta , va multumesc mult de tot , o zi buna
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: denisamea , utilizator 18:37, 19 Ianuarie 2012
nu trebuie sa faceti nimic. datoria s-a prescris
~ Conținut șters la cerere ~

va multumesc mult pentru ca mi-ati raspuns asa repede , deci nu imi mai poate face nimic ? adica sa-mi ia casa in data de 26 ianuarie dupa cum scrie in scrisoare?din 2003 nu am mai primit nimic de la ei , doar acum , va multumesc mult ,va doresc o zi buna ,
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata restante marius_tudora marius_tudora Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am facut un abonament la telefonie mobila in 2001 () si nu am achitat ultimile 2 facturi (aproximativ 70RON = 700000lei ... (vezi toată discuția)
Se prescrie neplata datoriei dupa 3 ani? tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, Acum mai bine de 10 ani am facut pe numele meu un abonament pentru cineva(stiu, mare greseala), care binenteles ca nu l-a mai platit... Ultima ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante Cristina197 Cristina197 Acum aproximativ 5-6 ani am avut un abonament la o firma de telefonie mobila si am reziliat contractul cand am plecat din tara. Dupa cateva luni bune, am ... (vezi toată discuția)