avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Nu va suparati am o nelamurire : Daca s a trimis comunicarea unei hotarari cele 15 zile de asteptare daca se face recurs, se calculeaza din ziua in care a fost trimisa de tribunal sau din ziua in care am primit o eu
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 15:54, 24 Noiembrie 2010
Din urmatoarea zi din care ati primit-0 d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort marta.cam marta.cam Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste sentinta divortului meu. Acesta a fost de comun acord, asadar in data de 17.06.2009 ne-am prezentat la tribunal ... (vezi toată discuția)
Recurs sau apel radud62 radud62 Bună seara, Aduc în atenția d-voastră următoarea situație: - În comunicarea unei Hotărâri civile(stadiul fond),dosar de contencios ... (vezi toată discuția)
Recurs florescuvalentin florescuvalentin Am avut o hotarare judecatoreasca care s-a dat pe 25.11.2010 cu drept de recurs. Care este ultima zi de depunere a recursului??Dar data de 01 12 2010 intra in ... (vezi toată discuția)