avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... AJUTOR ! Referitor la concurs grefier cu studii medii
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

AJUTOR ! Referitor la concurs grefier cu studii medii

Va rog , ajutati-ma cu un raspuns:

daca se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de grefier studii medii, iar in perioada in care se primesc dosarele candidatilor apare o persoana care a candidat in urma cu mai putin de un an pe acelasi post :(( si a obtinut la examenul de atunci nota de trecere, se mai organizeaza acest concurs? Respectivul poate ocupa locul fara concurs sau se tine totusi concursul si cine ia nota mai mare castiga? Am nevoie de un raspuns urgent, va rog frumos ! Multumesc

Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 21:07, 11 Decembrie 2010
Chiar nu stie nimeni ?

Promit sa nu plang daca raspunsul nu imi va fi favorabil :vishenka:

In disperare de cauza imi schimb si statusul daca va deranjeaza, numai raspundeti-mi va rog !

Va doresc o zi buna tuturor !
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
actb, utilizator
in mod normal atunci cand te inscrii la un concurs ar trebui sa citesti si regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului (asta pentru a sti daca esti sau nu trasa in piept) daca nu l-ai citit deloc pana acum da clic aici [ link extern ]
si daca totusi nu ai timp sa il citesti nici acum dute direct la art. 24 alin. 2 ;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
janapress, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai organizeaza concurs de admitere la sng si in toamna? maria87 maria87 Am aflat ca in februarie va fi concurs pt ocuparea posturilor vacante de grefieri...si as dori sa stiu dak se va mai organiza si in toamna...eu sunt studenta ... (vezi toată discuția)
Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)
Examenul de admitere la sng Ramona1982 Ramona1982 pt examenul de grefieri pot candida si cei cu studii medii? (vezi toată discuția)