avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantie

As dori sa stiu daca odata cu suspendarea contractului de munca pentru concediul de cresterea copilului societatea are obligatia de a-mi returna garantia constituita?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 11:01, 24 Noiembrie 2010
Contractul este doar suspendat, nu a incetat. Garantia va va fi restituita cel mai probabil la o eventuala incetare a contractului individual de munca, in urma realizarii notei de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie si semnare nota de lichidare . terezbarbu terezbarbu Poate fi conditionat restituirea garantiei de gestiune de semnarea notei de lichidare daca decizia de incetarea CIM a avut loc cu o luna in urma ? (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog cum se procedeaza in urmatoarea situatie: este vorba de o angajata al carei contract de munca este suspendat in perioada ... (vezi toată discuția)
Firma radiata...in timp ce contractul de munca era suspendat pt crestere copil irina_83 irina_83 Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in ... (vezi toată discuția)