avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma scoala postliceala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma scoala postliceala

Am pierdut diploma de asistent medical abslovent al Scolii Postlcieala Sanitare 1997-2000 si imi trebuie pt angajare in afara tarii,ce trebuie sa fac pt ca am auzit mii de variante?!ce e sigur este publicarea in Monitorul OFicial..se poate face si online?apoi trebuie sa fac o copie legalizata a ceert de nastere..sa ma dcu cu ele la Inspectorat Scolar..nu mai inteleg nimic...cineva ma poate ajuta va rog frumos...care a mai facut...adica ceva sigur !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:44, 26 Noiembrie 2010
Mergeti la unitatea scolara care v-a remis diploma pentru a va comunica care sunt formalitatile necesare in vederea obtinerii de urgenta a unei copii de pe diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

deteriorarea diplomei de bacaloreat geny33 geny33 buna ziua am si eu o intrebare am diploma de bacaloreat deterirata mai exact am pierdut fotografia de pe diploma si di aceasta cauza nu ma pot inscrie la o ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)