avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avocat in dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avocat in dreptul muncii

cum gasesc un avocat in dreptul muncii in Tg Mures?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 24 Noiembrie 2010
Mergeti intr-o sala de judecata de la Tribunalul Mures unde se discuta dosare de dreptul muncii si identificati un avocat care sa va fie pe plac dpdv al specializarii.
emiltatu a scris:

Mergeti intr-o sala de judecata de la Tribunalul Mures unde se discuta dosare de dreptul muncii si identificati un avocat care sa va fie pe plac dpdv al specializarii.

Foarte bun sfat.
Exact asa am procedat si eu si mi-am gasit un avocat care mi-a placut cum a pledat la un recurs mai ales ca era (recursul) foarte apropiat ca speta de al meu.
M-am inteles cu ea, ca era o ea (inteles cu ea in sensul ca mi-a cerut 1250 si eu i-am dat),si cand a venit ziua recursului, ia-o de unde nu-i.
Intr-un tarziu vine un tinerel si-mi spune ca el este in locul doamnei avocat si sa-i spun ce trebuie sa spuna.
Era clar, daduse "norocul" peste mine.
Am pierdut cu "succes" pe banii mei.
Nu doresc nimanui sa i se intample ce mi s-a intamplat mie ci doar vreau sa atrag atentia ca se poate si asa.
Succes!!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
OROSZ ANDREI a scris:

cum gasesc un avocat in dreptul muncii in Tg Mures?

Pe sectiunea Cosnultanti a site-ului sunt cativa avocati din judetul Mures , ii puteti contacta
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala definitiva - termen plangere cedo DorianMate DorianMate Sentinta a ramas definitiva in februarie 2013. In cat timp trebuie motivata de Curte si cum poate fi atacata (Recurs in anulare, CEDO) ? (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Proces teren mostenit Am o problema destul de complicata cu un teren pe care bunica mea si fratele ei l-au mostenit de la strabunicul meu. S-au emis 2 titluri de proprietate pe ... (vezi toată discuția)