vreau sa divortez de sotul meu motivul ar fi adulter dar nu am probe, asi putea folosi ca proba factura de telefon detaliata unde apare numarul de telefon al amantei apelat de 20-30 ori pe zi plus SMS-uri cate 30 pe zi?
puteti depune orice inscris care credeti ca va ajuta. sigur mai sunt si alte motive pt divort, pe langa asta, le puteti enumera.
puteti propune si interogatoriul paratului.
nu stiu daca va ajuta factura de tel. nu e necesar sa faceti divada de nimic. cereti desfacerea casatoriei. nu o sa-i faca instanta nimic daca va inseala. banuiesc ca va temeti ca va ia copii. in acest sens instanta hotaraste in functie de mai multe elemente. varsta minorilor, posibilit dvs materiale de a ii intretine adik sa aveti locuinta in primull rand si loc de munca, sexul copiilor. in fct de varsta lor pot fi audiati si intrebati cu cine doresc sa ramana. faptul ca are o amanta nu arata ca acesta nu poate ave agrija de copii.
se face proba cu martor sau inscrisuri
dar poate ca sotul este de acord cu divortul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
mima26
vreau sa introduc actiune de divort, am doi copii, motivul ar fi adulter, vreau sa stiu daca asi putea avea castig de cauza, ma refer la copii sa-mi fie ... (vezi toată discuția)