buna ziua,
as dori sa ma lamuriti intr-o problema legat de o fapta incadrata la abuz de incredere.
am avut un leasing la doua masini, am achitat avansul la ele, una achizitionata in 2007 si una in 2008 in sistem leasing, am achitat ratele pana la un moment dat cand a venit si criza, am acumulat ceva restante atat la le leasing cat si la banca unde aveam un credit.( am achizitionat in rate o casa),.
am gasit pe internet anunturi ca anumite persoane cumpara sau mai bine zis sant dornice sa preia firme cu datorii.
am luat legatura cu acestia si am ajuns la un numitor comun, am cesionat firma cu toate actele facute prin notariat, am facut si proces verbal de predare a societatii cu toate bunurile acesteia, inclusiv cele doua autoturisme, mentionate expres in procesul-verbal, am mentionat in acesta si predarea locuintei cu restul de rate si preluarea creditului, ca intr-un final sa am plangere la politie din partea firmei de leasing pe infractiunea de abuz de incredere.
eu am precizat la politie ca nu am insusit acele autoturisme, sau nu le-am donat, vandut sau date cu vre-un titlu ci pur si simplu am predat( cesionat) firma cu toate bunurile aflate in acel moment in patrimoniul ei, dar politia spune ca exista fapta.
ce trebuie sa fac in acest moment?
Incercati sa platiti un avocat sa mearga la politie sa se intereseze in concret.
Trebuie vazut si stadiul dosarului.
Nu imi pare sa fie abuz de incredere dar poate ca exista aspecte necunoscute...
Abuzuri politie
Ersin Dervis
Buna ziua! Am si eu o intrebare de pus pentru persoanele avizate:
Inainte de a incepe sa va prezint putin situatia care a dus la evenimentul pentru care vreau ... (vezi toată discuția)