avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere Bulgaria

Buna ziua , am si eu o problema cu care ma confrunt de mai multa vreme . Acum 2 ani am avut un OPEL ASTRA G - an : 2000 , adus din Germania , normal ca a fost nebunia cu taxa de inmatriculare , si am inmatriculat-o la bulgari . Anul trecut pe 10 octombrie 2009 ..sotul meu a avut un accident de masina , in urma caruia a decedat . Masina a fost praf facuta , si lucrand la un service auto , dupa ce am ridicat-o de la politie ..am dezmembrat-o . Am toate actele , numerele de inmatriculare , cartea de identitate , tot . Problema este ca nu stiu cum sa procedez cu radierea , pt. ca nimeni nu stie sa ma lamureasca . Cel care mi-a inmatriculat-o nu-mi mai raspunde la telefon , si se fac aproape 2 ani de cand eu nu am platit nimic la masina , si nu stiu cum sa procedez s-o radiez , sa nu ma trezesc peste ceva timp , cu cine stie ce amenzi ..sau cum o-r fi legile la ei . Am rugamintea , daca puteti sa ma ajutati cu un sfat , orice , de unde sa incep , cum sa fac . Astept un raspuns , multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 13:30, 26 Noiembrie 2010
Radierea se va efectua la locul inmatricularii,in Bulgaria,deci pentru relatii trebuie sa consulati un jurist /avocat bulgar sau o persoana care cunoaste legislatia din acea tara.
nu va mai faceti probleme degeaba, cel care a inrregistrat masina este raspunzator pt. toate taxele si impozitele datorate staului bulgar.
Bulgarul este cel care ar trebui sa fie interesat de radierea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare autoturism kokay kokay Buna ziua Detin un autoturism opel astra din anul 1999 si are norma de poluare EURO 2 o am de 3 ani si datorita faptului ca inmatricularea in romania era ... (vezi toată discuția)