avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Spor mai deosebit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Spor mai deosebit

Am acivat ca electrician exploatare statii la IRE Timisoara 3 ani si o luna. Am aflat ca nu primesc nici-un fel de grupa dar cei care au actionat in justitie si au castigat au primit gr. 1. Ajutati-ma sa inteleg ce semnificatie are A0 (zero) in Cartea mea de munca unde la rubrica "Meseria sau functia si locul de munca cu conditii deosebite" scrie asa: "electrician expl. statii ctg. A04/B". Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gica70 , utilizator 06:52, 25 Noiembrie 2010
Este vorba despre o categorie in care ati lucrat, nu despre faptul ca ati fi lucrat in grupa de munca.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Burlacudan Burlacudan Buna ziua.Sunt nascuta pe 04,06,1958,Am pe cartea de munca lucrat de pe data de 07.07.1975 pina pe 16.09.1998.Am lucrat ca maestru in constructi acesti ani ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca sau conditii speciale? luciananton luciananton am o intrebare de pus: daca cei 10ani lucrati inaite de aprilie 2001 in grupa I in procent de 100% conform inscrisurilor din cartea de munca, ca si CTCist in ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata viorel53 viorel53 La depunerea dosarului de pensionare cu adeverinte de gr.1 si gr.2 pentru activitati inainte de anul 2001 nu s-au luat in considerare anii din gr.1 si din ... (vezi toată discuția)