avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salarii

Daca am aplicat formula de reducere cu 25% asupra intregului brut e gresit?Sau trebuia la incadrare si de acolo rezultau implicit si celelalte sporuri reduse cu 25%? Oricum , rezultatul e acelasi. noi am considerat ca nu poti sa-i schimbi omului incadrarea initiala.Va rog sa-mi raspundeti. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 24 Noiembrie 2010
Rezultatul este aceleasi ... sunt nsitutii care aplica diminuarea direct la venitul realziata , fara a fi facut o diminuare la salariul de incadrare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere 25% la indemnizatie concediu de odihna pe lunile iulie si august 2010? MOSOR MOSOR [b] Cum procedam cand nu se aplica art.145 din Codul Muncii ? Cine ne apara drepturile ?... S-a abrogat cumva art.145 si nu stim noi ? X-( :training: Consider ... (vezi toată discuția)
Legea 118/2010- interpretare "cuantum brut salariu lunar de incadrare" ellena ellena Legile referitoare la salarizare, au devenit extrem de confuze. Avem sintagma de \"salariu de incadrare\" , \"salariu de baza\" , \"salariu brut lunar\", ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna stefaste stefaste Va rog frumos sa-mi explicati daca plata concediului de odihna poate fi redusa cu 25%. Am intrat in concediu de odihna in data de 17 iunie 2010.Lucrez in ... (vezi toată discuția)