avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contraventie continua Legea 656/200..? pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contraventie continua Legea 656/200..? pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor

In decembrie 2007 s-a creditat societatea cu o suma care depaseste 15.000 euro in echivalent lei. Creditarea s-a efectuat in numerar prin casa.Conform legii, operatiunea trebuia raportata la ONPCSB in termen de 24 de ore (acum termenul este de 10 zile), insa raportarea nu s-a efectuat nici pana astazi. Intrebarea este daca societatea mai poate fi sanctionata contraventional la acest moment pentru nerespectarea obligatiei de raportare a operatiunii in termenul prevazut. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgianabiris , utilizator 08:40, 25 Noiembrie 2010
mai poate fi sanctionata.
Neraportarea la Oficiu este contraventie continua sau nu? Care este termenul de prescriptie al acestei contraventii si de cand incepe sa curga acesta, de la data constatarii contraventiei, adica dupa aproape trei ani, sau este deja prescrisa intrucat au trecut sase luni de la data cand trebuia sa raporteze?Cu consideratie G B

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oficiul national de spalare a banilor webcom webcom Buna seara, va rog, doresc sa stiu care este procedura de transmitere/raportare catre ONPCSB, in conditiile in care asociatii crediteaza in mod constant in ... (vezi toată discuția)
Legea spalarii banilor ioanaclucer ioanaclucer Buna ziua , stie cineva ce obligatii au persoanele juridice referitor la legea prevenirii spalarii banilor ??? Multumesc (vezi toată discuția)
Amenda privitoare la legea nr. 656 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor mi37 mi37 Am primit minimum de amenda (10.000 lei) ptr.ca am platit prin registrul de casa intr-o singura zi dividende de 125.000 lei....intr-un fel este corect .... ... (vezi toată discuția)