avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... iesirea unui asociat din firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

iesirea unui asociat din firma

Va rog ajutati-ma cu un raspuns: am fost asociat si administrator cu 50% intr-un SRL cu 2 asociati; am iesit din firma primind descarcare de gestiune si inregistrind la ORC actul de cesiune si actul aditional,in societate raminind un unic asociat care a plecat din tara si nu mai stiu nimic de el. Au fost emise CEC-uri si bilete la ordin inca de cind eram eu in societate(semnate de asociatul meu, de unele nici macar eu nu stiam) in perioada ianuarie-mai 2006 care n-au fost platite, in cont neexistind bani. Acum sunt cautata eu, dar nu mai detin niciun act al firmei, toate somatiile de plata imi vin mie, ce se poate face???
Va multumesc!
In cit timp se poate prescrie un debit?
Cel mai recent răspuns: ana93 , utilizator 09:19, 17 Martie 2008
da, am fost asociat si administrator impreuna cu celalalt asociat. cind am iesit din societate i-am cedat cotele mele si am renuntat si la calitatea de administrator,primind descarcare de gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters126873 ContSters126873 am cesionat societatea in alt judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez ca firma a avut datorii. cel ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sediu social ana93 ana93 Am o mare problema: am fost asociat si administrator la un SRL, in mai 2006 am iesit din firma si ca asociat si ca administrator, primind descarcare de ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)