avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

am cesionat societatea in alt judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez ca firma a avut datorii. cel care a preluat sc stie de aceeasta prb . am facut p-v de descarcare gestiune semnat. trb facut prin notariat?
Cel mai recent răspuns: ContSters126873 , utilizator 19:57, 6 Februarie 2010
Dupa ce ati facut cesiunea partilor sociale, ar fi trebuit sa inregistrati aceste schimbari si la registrul Comertului unde e inregistrata societatea, pentru a fi opozabila tertilor.
da actele le-am facut la orc cu schimbare de sediu ,alt administrator ; asociat unic .
mai trb sa fac acel p-v de descarcare gestiune la notariat ? eu mai am trb cu vechile datori ?
De la momentul inregistrarii cesiunii raspunderea revine noului administrator.
eu mai am treaba cu finantele publice unde am avut datoriile ?trebuie sa mai depun acolo vreun document ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal gestiune ContSters126873 ContSters126873 am cesionat societatea in alt jud. am facut proces verbal de descarcare gestiune (activ+pasiv) vizat de un avocat > ce trb sa mai fac? (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)