avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

am cesionat societatea in alt judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez ca firma a avut datorii. cel care a preluat sc stie de aceeasta prb . am facut p-v de descarcare gestiune semnat. trb facut prin notariat?
Cel mai recent răspuns: ContSters126873 , utilizator 19:57, 6 Februarie 2010
Dupa ce ati facut cesiunea partilor sociale, ar fi trebuit sa inregistrati aceste schimbari si la registrul Comertului unde e inregistrata societatea, pentru a fi opozabila tertilor.
da actele le-am facut la orc cu schimbare de sediu ,alt administrator ; asociat unic .
mai trb sa fac acel p-v de descarcare gestiune la notariat ? eu mai am trb cu vechile datori ?
De la momentul inregistrarii cesiunii raspunderea revine noului administrator.
eu mai am treaba cu finantele publice unde am avut datoriile ?trebuie sa mai depun acolo vreun document ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal gestiune ContSters126873 ContSters126873 am cesionat societatea in alt jud. am facut proces verbal de descarcare gestiune (activ+pasiv) vizat de un avocat > ce trb sa mai fac? (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)