avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... NOTARIAT
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

NOTARIAT

In curand voi fi licentiata in drept si cel mai mult ma atrage meseria de notar,pentru ca se potriveste cel mai bine caracterului meu! Stiu ca nu este bine sa pornesc la drum cu o viziune negativista ,sau sa imi pierd speranta inainte de a incerca.
Scriu totusi pe acest forum in speranta ca cineva imi va da informatiile necesare si imi va spune ca exista sanse sa devii notar si sa iti deschizi propiul birou notarial fara a avea acele relatii de care se aude in stanga si in dreapta.Cu atat mai mult cand locurile vacante sunt atat de putine! Banii stiu ca sunt necesari pentru este greu sa gasesti un notar care sa te vrea stagiar...
Vreau sa aud un "DA SE POATE" cum am auzit cazuri de proaspeti licentiati in drept care au intrat in barou sau la INM;)
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:31, 24 Noiembrie 2010
Gasiti toate informatiile pe www.uniuneanotarilor.ro
Este alt sistem de accedere in profesie decat INM sau barou.
Succes!
Toate informatiile le gasiti pe site-ul Uniunii Notarilor din Romania.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca lucrez la un notar, pot sa sustin examenul pentru a deveni notar, nu notar stagiar? alinastancu2010 alinastancu2010 Buna ziua. Mai apelez o data la informatiile dumneavoastra si sper sa-mi fie iertata ignoranta: ce urmeaza dupa ce o persoana intra la INM?? cum sunt cursurile ... (vezi toată discuția)
Stagiatura...? ContSters172518 ContSters172518 Am frecventat cursurile fac de drept din Timisoara,si acum urmeaza sa-mi finalizez studiile,licenta.Lamuriti-ma daca pot sa fac stagiatura(cat timp?) inainte ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)