avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 lei).Am intrebat de cuantumul cheltuielilor de executare si mi-a comunicat ca inca nu a emis somatia de plata.Cererea din partea creditorului s-a facut cu executare imobiliara.
Intrebarea este daca astazi am platit cu mandat postal cheltuielile de judecata datorate creditorului mai sunt obligata sa achit si cheltuielile de executare?
Mentionez ca nu am primit somatie de plata,nr.de dosar executare si nici proces verbal de cheltuieli.
luati legatura cu executorul judecatoresc.Sunt doua variante:ori a facut munca voluntara la interventia creditorului si v-a telefonat pentru intimidare( a reusit),ori exista dosar de executare silita inregistrat si un a incasat deja onorariu(avans) si cheltuieli necesare executarii care cad in sarcina dvs.In acest din urma caz,puteti verifica pe portalul instantelor de judecata daca s-a incuviintat executarea silita impotriva dvs.
Inclin sa cred ca este vorba de prima varianta.
Multumesc pentru raspunsuri.Am platit suma creditorul mi-a semnat confirmarea de primire.De intimidat,nu m-a intimidat pentru ca eram constienta ca trebuie sa platesc,dar nu vroiam sa platesc si cheltuielile de executare.Nu am primit in continuare nimic de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare- competenta teritoriala mirunanour mirunanour Unde se depune contestatia de executare ,daca debitorul este din Barlad,creditorul din Bucuresti si executorul din Pascani? (vezi toată discuția)
Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)