avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inca o dovada de neincredere pentru justitiari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inca o dovada de neincredere pentru justitiari

inca o data justitia demonstreaza ca te face sa pierzi cu dreptatea de partea ta dovedita cu acte perfect valabile , profitand de faptul ca nu ai bani pentru a-ti angaja un avocat si de lipsa studiilor in materie,favorizand partea adversa ,respinganduti cererea ca neintemeiata cu cea mai mare usurinta,amenintandute cu amenda in cazul in care te pune ,,sfantul,,sa intrebi ceva.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:02, 29 Decembrie 2010
Aveti dreptul la apel sau la recurs, in functie de prevederea legala aplicabila.
Insa, nu stiu daca instanta a consemnat ca se resping intrebarile dvs. in incheierea de sedinta.

avocat Claudiu Lascoschi
sunshine83 a scris:
Ati afirmat ca exista o cale de atac in cazul in care instanta chiar e partinitoare. Care ar fi aceasta cale?
Si e posibil ca in cadrul unui proces fie ca esti reprezentat fie ca nu sa ti se respinga cererea de a pune o intrebare sau a face o afirmatie ?


In cadrul procesului civil trebuie respectate regulile de procedura iar orice cerere facuta instantei, de parte - personal sau prin avocat - trebuie motivata. Astfel, daca o cerere nu este intemeiata sau motivata, ea va fi respinsa sau, motivata fiind, poate fi respinsa ca inadmisibila, ca tardiva etc., in functie de imprejurarile cauzei.
In situatia in care cererea dv. intemeiata, legala a fost respinsa nefondat sau nelegal, o puteti ataca, odata cu fondul in cadrul caii de atac a hotararii ce se va pronunta in cauza.
In cadrul procesului, partea nu poate pune intrebari juridice instantei, pentru ca aceasta nu acorda consultatii juridice. Normal ca instanta a respins aceste intrebari, din aceste considerente. Raspunsurile la intrebari le aflati de la un avocat, nu de la instanta.
Afirmatiile orale ale partii in cadrul procesului pot fi luate in considerare in cadrul unui interogatoriu, din oficiu sau luat de partea adversa, sau pot fi luate ca raspuns in aparare la pretentiile reclamantului, cand paratul nu a depus intampinare si nu este asistat de aparator in cauza. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare ancheta sociala pierrenomore pierrenomore Buna seara, numele meu este Petru, sunt casatorit si am doi copii. Am o meserie ce ma obliga sa petrec mai multe (cele mai multe) luni pe an la Paris, ... (vezi toată discuția)
Un reclamant intro cauza civila poate sa fie martor intr-un proces penal? ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am acesta speta: Un reclamant E.C. intrun proces civil cu pretentii cu IC poate sa fie acceptat ca martor al acuzarii intr-un proces penal al lui IC? (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)