avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

daca am un dosar pe rol la curtea de apel craiova pentru inselaciune,pot beneficia de legea micii reforme care va intra in vigoare de maine?prejudiciul este de 5000 de euro din care am acoperit jumatate si vreau sa acopar si cealalta jumatate ptr a beneficia de impacarea partilor si inlaturarea raspunderii penale...am fost condamnat la 3 ani cu executare! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters152830 , utilizator 12:58, 26 Noiembrie 2010
Legea produce efecte numai pentru viitor.
Nu ,nu puteti beneficia de vreme de cauza dvs ,se afla deja pe rolul instantei de judecata
Despre ce proces este vorba ?
In conformitate cu disp.art.13 al.1 c.pen pana la ramenerea defintiva a sentintei puteti solicita aplicarea legii mai favorabile.
Daca a fost condamnat de Curetea de Apel si dosarul a placat de la Judecatorie este clar ca nu mai are caii de atac.
florinturlete a scris:

Daca a fost condamnat de Curetea de Apel si dosarul a placat de la Judecatorie este clar ca nu mai are caii de atac.

Serios? Rejudecarea este cale de atac? rejudecarea in baza aparitiei unei legi penale mai favorabile este calea de atac?
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
ContSters152830, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.215, intrebare odata cu intrarea noului cod penal important Gherman Adrian Gherman Adrian Buna am o intrebare asa cum prevede codul actual la infractiunea de inselaciune nu exista impacarea partiilor in noul cod penal la inselaciune exista impacarea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac pentru hotarare definitiva , curtea de apel??? catalin_marcel catalin_marcel Buna ziua , as avea niste intrebari , sper sa ma poate ajuta cineva. Am fost condamnat recent la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Prescrierea faptei pentru inselaciune iLegend iLegend Buna ziua, In anul 2009 am fost retinut pentru infractiunea de inselaciune si constituire grup pentru cateva licitTii pe un site strain. Am stat 3 luni ... (vezi toată discuția)