avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Buna ziua. As dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare, daca se poate: in cazul in care o persoana a trecut de pe un post anagajata pe perioada determinata pe un altul pe perioada nedeterminata, mai trebuie prevazuta si perioada de proba?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalina77 , utilizator 11:36, 25 Noiembrie 2010
buna ziua.
dvs va schimbati doar tipul contractului de munca,deci nu locul de munca,adica sa lucrati in alt sector de activitate.cred ca nu se prevede perioada de proba.
succes.
Trebuia sa mai fac o precizare: postul initial era de studii medii, iar odata cu schimbarea perioadei s-a schimbat si incadrarea (este incadrata acum pe studii superioare).
Multumesc.
Tb sa-i faceti act aditional (este modificare a unui element din contract) in care specificati ce element se modifica, in cazul dvs. durata - nedeterminata.
In acelasi act aditional ii treceti si schimbarea duratei si functia.
Am inteles. Si in situatia asta este valabila perioada de proba? Sau se poate trece peste ea?

Alte discuții în legătură

Perioada de proba florina_cr florina_cr daca un salariat a fost incadrat pe perioada determinata inspector de specialitate,in cadrul compartimentului contabilitate, iar acum se incadreaza perioada ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire functie mitabiciclista mitabiciclista Societatea la care lucrez face o reorganizare care urmareste si reduceri de personal.Calea aleasa este urmatoarea:se schimba denumirea functiei chiar daca ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba bibipopescu bibipopescu Daca ii schimb functia unui angajat, fiind o functie cu atributii mai mari, ii schimb si salariul.Am voie sa il supun unei noi perioade de proba.Daca nu se ... (vezi toată discuția)