daca un salariat a fost incadrat pe perioada determinata inspector de specialitate,in cadrul compartimentului contabilitate, iar acum se incadreaza perioada nedeterminata inspector -in cadrul aceluiasi compartiment, mai poate fi stabilita o noua perioada de proba?
Potrivit art.32 din Codul Muncii, pe durata executarii contractului individual de munca, nu poate fi stabilita decât o singura perioada de proba. Prin exceptie, salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba în situatia în care acesta debuteaza la acelasi angajator într-o noua functie/profesie/la un nou loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase.
Neinformarea salariatului anterior încheierii sau modificarii contractului individual de munca cu privire la perioada de proba (art.17 alin.4 din Codul Muncii - întocmirea actului aditional în termen de 15 zile de la data încunostiintarii în scris a salariatului, cu exceptia cazurilor stipulate în lege sau în contractul colectiv de munca când rezulta posibilitatea si nu obligatia acestei masuri) duce la decaderea angajatorului din dreptul de a verifica aptitudinile salariatului printr-o asemenea modalitate.
Perioada de proba constituie vechime în munca.
"Prin exceptie, salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba în situatia în care acesta debuteaza la acelasi angajator într-o noua functie". Am trecut deja in CIM perioada de proba ,cat si in registrul de evidenta al salariatilor, m-am gandit ca debuteaza intr-o noua functie.
Perioada de proba
catalina77
Buna ziua. As dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare, daca se poate: in cazul in care o persoana a trecut de pe un post anagajata pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)