avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

daca un salariat a fost incadrat pe perioada determinata inspector de specialitate,in cadrul compartimentului contabilitate, iar acum se incadreaza perioada nedeterminata inspector -in cadrul aceluiasi compartiment, mai poate fi stabilita o noua perioada de proba?
Cel mai recent răspuns: florina_cr , utilizator 12:24, 18 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se mai poate acorda o noua perioada de proba intrucat este incadrat pe aceeasi functie ... se modifica numai durata contractului din determinata in nedeterminata ...:)
inspector de specialitate I = inspector II - aceeasi functie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare, daca se poate: in cazul in care o persoana a trecut de pe un post anagajata pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba??? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna! Asi vrea sa primesc un raspuns la o intrebare destul de simpla: - Lucrez la o firma de aproape 3 luni, asta e limita maxima a ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba adrianseres adrianseres Buna ziua, Dorescsa stiu care este perioada de proba dupa noul cod al muncii, si daca perioada de proba se poate prelungi cu inca o \"perioada de ... (vezi toată discuția)