avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliera contract cablu+internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliera contract cablu+internet

In ce conditii pot rezilia un contract de cablu si internet din 11.02.2010 , incheiat pe 15 luni fara a plati taxa de 100 euro (taxa de reziliere inainte de termen)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 19:57, 25 Noiembrie 2010
Rezilierea contractului se poate realiza numai in conditiile asumate prin semnatura de catre dvs
Dar conform cu noua lege pentru reziliere contract inainte de termen? sau nu ma incadrez?
Noua lege nu a schimbat nimic.
Contractul se poate rezilia cu incetarea imediata numai daca comerciantul nu isi indeplineste obligatiile contractuale, modifica clauzele contractuale (pret, conditii, calitate), eventual pentru cazuri de forta majora.

Reziliati-va contractul daca exista o clauza de prelungire automata a lui. Oricum pentru siguranta, reziliati-l insa cu incetarea la termenul din contract.

“Subsemnatul XY reziliez contractul meu ….. cu data (termenul) de 11.05.2011.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

furnizor telefonie mobila- litigiu jhonny2x jhonny2x am un contract cu vodafone pana in 8 iunie 2011 si nu am platit ultimele 2 luni,pot sa reziliez contractul fara taxa de reziliere dupa ce platesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefon mobil (orange) onez81 onez81 Buna ziua, In decembrie 2009 mi-am facut trei abonamente la orange doua pe durata a doi ani si unul pe un an, intre timp sotia a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu un provider de internet luciandan luciandan Buna ziua. Pun si eu in discutie urmatoarea situatie si as avea nevoie de un raspuns/parere. Am un contract la o firma de internet. Acum o luna de zile am fost ... (vezi toată discuția)