avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare PFA?

Va rog sa-mi ziceti ce acte imi trebuie la ORC pt a desfiinta un PFA!
multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 16:51, 25 Noiembrie 2010
Certificatul de inregistare si certificatele constatatoare de autorizare in original, formular tipizat de radiere de la registrul comertului, 16 lei si certificat de atestare fiscala( practica solicitarii certicatului de atestare fiscala nu este unitara in toate judetele)
Asta ar fii tot? Ma gandeam ca este mai complicat. Taxa de 16 lei unde se plateste?
Iar certificatul de atestare fiscala de unde se obtine?
multumesc
Certificatul de atestare fiscale il obtineti de la Administratia Financiara,de care apartineti si unde ati avut impunerea anuala.
Taxa se plateste la registrul comertului.:D
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
iulia53, utilizator
multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa cameliapopa cameliapopa Este necesar certificatul de atestare fiscala la ONRC? (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez un pfa cod caen 6832 administrare imobile olgamuresan olgamuresan Buna ziua vreau sa radiez un pfa cod caen 6832 Administrare imobile pe baza de contract. nu am cumparat mijloace fixe avand in vedere venitul lunar mic va ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)