avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... obligatii inculpat/asigurator raspundere civila in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

obligatii inculpat/asigurator raspundere civila in procesul penal

In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile instanta obliga (art.55din legea 136/1995)asiguratorul de raspundere civila sa plateasca in locul inculpatului sumele la care acesta a fost obligat in favoarea partilor civile.,sentita pronuntata in29 ianuarie2010.In data de 15 noiembrie 2010 am primit o citatie ptr.9 decembrie in care partea civila ne cheama in proces ptr validare poprire. Nu exista nici un act/hotarare prin care sa ateste obligati de nici un fel .CE trebuie sa fac?la ce sa ma astept?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 16:27, 28 Noiembrie 2010
In situatia in care titlul executoriu prevede obligatii numai pentru asigurator iar executorul a efectuat acte de executare impotriva dvs. solicitind infintarea popririi cu referire stricta la veniturile dvs. atunci puteti formula o contestatie la executare solicitind anularea formelor de executare ca fiind nelegale.

I L O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o legatura intre cele doua notiuni de "validare"? ctm ctm Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo legatura (deosebire, asemanare, etc.) intre notiunea de \"validare\" - asa cum este statuata in art. 14 din Legea ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)