avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se poate face?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se poate face?

Sotul meu are un credit la banca,pentru ca eu am ramas fara servici,am avut anumite probleme de sanatate cu baietelul,am ramas in urma cu plat.Zilele acestea a primit un telefon in care i s-a spus ca daca nu achita datoria,dosarul va fi inmanat la recuperare.Ce se poate intampla,sotul are casa pe numele lui,dar imprumutul nu a fost cu ipoteca.Ce am putea face noi?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:17, 25 Noiembrie 2010
Ati facut o greseala, atunci cand aveati rata de platit si nu ati onorat-o. Timpul s-a scurs, datoria restanta s-a majorat si iata, contractul dvs de credit va fi transferat unei firmei de recuperare creante. Banca poate solicita poprire pe salariul imprumutatului si a codebitorilor sai, chiar daca creditul este unul negarantat. Daca valoarea creditului este substantiala si restanta este destul de mare, banca poate cere sechestrul bunurilor personale ale imprumutatului, prin instanta. Aasadar, va sfatuiesc sa incercati sa achitati restantele, cum puteti ca sa evitati neplaceri majore de tipul pierderii locuintei sotului, mai devreme sau mai tarziu. :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banciile primesc angajament in scris de la datornici in care,datornicul se angajeaza ca ,va achita lunar o suma minima in contul datoriei ? neri neri In situatia in care,o persoana a imprumutat o suma de bani de la o banca,de vreo trei ani,iar intre timp a ramas fara serviciu neachitand pana acum aproape ... (vezi toată discuția)
Banca Toma Florin Toma Florin am doua credite contractate in 2007,pana in noiembrie au fost platite de catre mine,mentionez ca sunt credite de nevoi personale eu si coplatitor sotia ... (vezi toată discuția)
Codebitor...ce presupune? aly82na aly82na Buna ziua Sora mea doreste sa isi ia o casa prin programul Prima Casa si vrea ca eu sa fiu codebitor.In ce masura ma va afecta acest lucru daca intr-un an ... (vezi toată discuția)