avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NU am primit sentinta dupa o saptamana!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NU am primit sentinta dupa o saptamana!

Buna

Am facut o contestatatie la un proces verbal dat de un politzai ca am trecut pe rosu

In ziua de marti 23-11-2010 a trecut o saptamna de la proces unde judecatoarea a zis ca intr-o saptamna trebuie sa primesc rezultatul Si inca nu am primit nimik Sunt din judetul Mures si la Tg-mures am avut contestatia As avea cateva intrebari:

1. Se intapla ceva daca nu a anulat procesul si eu nu am intrat in posesia rezultatulumi ?
2 Pe hartia cand am ridicat permisul zice ceva de 15 zile de la proces daca pierd trebuie predat permisul De cand 15 zile de la pronuntare sau din data cand intru in posesia sentintei?
3 Este vreun sait unde pot intra sa vad rezultatul sau vreun numar telefon unde as putea sa cer informatia respectiva ?

Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Utu2010 , utilizator 15:00, 26 Noiembrie 2010
spuneti cum va numiti sau nr de dosar si instanta
Puteti afla hotararea instantei de pe portalul instntelor sau mergand la arhiova respectivei instante.
Sentinta vi se va trimite acasa dupa redactarea hotararii judecatoresti,iar termenele sunt destul de lungi intrucat instantele mai au inca foarte multe cauze pe rol.
Daca nu anuleaza procesul verbal,aveti posibilitatea sa introduceti recurs in termen de 15 zile de la comunicarea sentintei la domiciliul dvs.
Este vorba despre 15 zile de la ramanerea definitiva a hotararii,daca introduceti recurs,(hotararea din recurs fiind definitiva)in cazul unei sentinte care nu va fi favorabila.
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Scuza intarziere nu am fost la PC nr dosar 10288/320/2010 tg-mures Multumesc anticipat
V-a fost admisa plangerea, adica ati castigat. Asteptati sa va vina acasa sentinta. Dupa aprox 15 zile, mergeti la Judecatorie si verificati daca Politia a facut recurs
Multumesc mult

Te rog daca poti sa imi dai si mie saitul unde pot vedea asta

Multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predau sau nu permisul? calex calex buna ziua am facut o contestatie anul trecut pentru luarea permisului..si am cerut judecarea in lipsa !! si s-a amanat de 2 ori procesul pentru audierea ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca jimi_36 jimi_36 Am contestat in instanta un proces verbal al politiei rutiere in 2009 si am pierdut. Sentinta judecatoreasca nu a ajuns acas nici pina azi. Conform procesului ... (vezi toată discuția)
Cand trebuia predat permisul? ADRIANAX ADRIANAX Revin la rugamintea mea: -ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus la politia Slatina permisul de conducere si certificatul de grefa in data de 24.febr.2011 ... (vezi toată discuția)