Am facut o contestatatie la un proces verbal dat de un politzai ca am trecut pe rosu
In ziua de marti 23-11-2010 a trecut o saptamna de la proces unde judecatoarea a zis ca intr-o saptamna trebuie sa primesc rezultatul Si inca nu am primit nimik Sunt din judetul Mures si la Tg-mures am avut contestatia As avea cateva intrebari:
1. Se intapla ceva daca nu a anulat procesul si eu nu am intrat in posesia rezultatulumi ?
2 Pe hartia cand am ridicat permisul zice ceva de 15 zile de la proces daca pierd trebuie predat permisul De cand 15 zile de la pronuntare sau din data cand intru in posesia sentintei?
3 Este vreun sait unde pot intra sa vad rezultatul sau vreun numar telefon unde as putea sa cer informatia respectiva ?
Puteti afla hotararea instantei de pe portalul instntelor sau mergand la arhiova respectivei instante.
Sentinta vi se va trimite acasa dupa redactarea hotararii judecatoresti,iar termenele sunt destul de lungi intrucat instantele mai au inca foarte multe cauze pe rol.
Daca nu anuleaza procesul verbal,aveti posibilitatea sa introduceti recurs in termen de 15 zile de la comunicarea sentintei la domiciliul dvs.
Este vorba despre 15 zile de la ramanerea definitiva a hotararii,daca introduceti recurs,(hotararea din recurs fiind definitiva)in cazul unei sentinte care nu va fi favorabila.
V-a fost admisa plangerea, adica ati castigat. Asteptati sa va vina acasa sentinta. Dupa aprox 15 zile, mergeti la Judecatorie si verificati daca Politia a facut recurs