Am avut un accident in 23.06.2009,am intrat frontal intro alta masina din sens opus,in masina erau doi baieti unu nu a patit nimic si celalatu a lovit mana unpic.Permisul meu a fost suspendat pe termen de 2 luni dupa o luna a reexaminat si am primit permisul dupa 2 luni am fost chemat la sectie si sa duc permisul pentru ca am fost dat in judecata de baiatu care a lovit mana si imi cere 7000 lei.Deatuncea iaras nu am permis, am dovada care se prelungeste in fiecare luna.
Eu nu am 7000 lei ca sa ne inpacam, pana cand o sa am dovada si unde o sa ajungem? Masina firmei care conduceam avea fulcasco.
Pe polita CASCO pe care spuneti ca o aveti nu puteti decat sa va reparati masina dv. Pt cea pe care ati lovit-o va trebuia polita RCA. daca nu o aveti veti fi obligat sa platiti din buzunar. Daca aveti polita RCA valabila la data accidentului , atunci mergeti la asigurator si dati-le o copie dupa aceasta polita pt a acoperi pagubape care i-ati produs-o celuilalt participant la trafic.
asigurarea rca adauga si compensatiile pt vatamarea corporala in schimb daca se ajunge in instanta dumneata vei ramane si cu prrmisul suspendat si probabil cu o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendarea executarii. cu cel care iti cere aceea suma te poti impaca la o suma numai daca certificatul acestuia medico legal nu depaseste 60 zile... daca depaseste 60 zile devine automat caz penal fara posibilitatea de inpacare a partilor.