avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Am avut un accident in 23.06.2009,am intrat frontal intro alta masina din sens opus,in masina erau doi baieti unu nu a patit nimic si celalatu a lovit mana unpic.Permisul meu a fost suspendat pe termen de 2 luni dupa o luna a reexaminat si am primit permisul dupa 2 luni am fost chemat la sectie si sa duc permisul pentru ca am fost dat in judecata de baiatu care a lovit mana si imi cere 7000 lei.Deatuncea iaras nu am permis, am dovada care se prelungeste in fiecare luna.
Eu nu am 7000 lei ca sa ne inpacam, pana cand o sa am dovada si unde o sa ajungem? Masina firmei care conduceam avea fulcasco.
Cel mai recent răspuns: mirel-d , utilizator 18:10, 27 Noiembrie 2010
In situatia mentionata,se va dispune solutionare de catre instanta de judecata
eu nu pot sa chem firma de asigurari ca sa plateasca in locul meu ce cere baiatu?
Pe polita CASCO pe care spuneti ca o aveti nu puteti decat sa va reparati masina dv. Pt cea pe care ati lovit-o va trebuia polita RCA. daca nu o aveti veti fi obligat sa platiti din buzunar. Daca aveti polita RCA valabila la data accidentului , atunci mergeti la asigurator si dati-le o copie dupa aceasta polita pt a acoperi pagubape care i-ati produs-o celuilalt participant la trafic.
Am rca valabil si acela a reparat masina,prin polita acela pot plati si alceva decat avari auto
asigurarea rca adauga si compensatiile pt vatamarea corporala in schimb daca se ajunge in instanta dumneata vei ramane si cu prrmisul suspendat si probabil cu o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendarea executarii. cu cel care iti cere aceea suma te poti impaca la o suma numai daca certificatul acestuia medico legal nu depaseste 60 zile... daca depaseste 60 zile devine automat caz penal fara posibilitatea de inpacare a partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu autoturism inmatriculat in franta si polita de asigurare rca din romania democratul democratul Deschid acest subiect cu speranța că o sa primesc lămuriri și sfaturi dar și că poate va fi de ajutor celor aflați într-o ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vatamare din culpa isis07 isis07 Buna ziua. Saptamana trecuta, masina sotului meu a derapat si a ajuns pe contrasens, unde a fost lovita de o dubita in care calatoreau 5 persoane. Singura ... (vezi toată discuția)
Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)