Buna seara!
Am si eu o mare nedumerire, am divortat in noiembrie 1999, in 22.01.2000 am fost la judecatorie sa-mi puna stampila "DEFINITIVA" pe hotarare. Imediat mi-am schimbat buletinul si nu au fost probleme. Astazi am fost la politie sa-mi fac buletin pt schimbarea domiciliului si au refuzat sa-mi ia in considerare hotararea pt ca nu are stampila cu " DEFINITIVA SI IREVOCABILA", spunandu-mi ca asa scrie in nustiu ce lege din 1993. Vin si intreb: daca asa trebuia facut ce vina am eu ca cei de la judecatorie nu si-au facut treaba, de ce in 2001 mi-au facut buletin fara sa-mi atraga atentia ca trebuie trecut si " IREVOCABIL"...Sa inteleg ca trebuie sa merg din nou la judecatorie sa-mi puna si "IREVOCABIL"? #-o
Hotarare judecatoreasca
bep
Stie cineva daca mereu s-a pus pe hotararile judecatoresti stampila cu definitiv si irevocabil in momentul in care au trecut termenele de apel/recurs?
Sau au ... (vezi toată discuția)
Imputernicire
Ale93
buna , am 17 ani si in noiembrie vreau sa plec din tara , Poate va rog cineva sa imi spuna de ce acte am nevoie pentru a face o imputernicire . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)