avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Hotarare judecatoreasca de divort definitiva
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Hotarare judecatoreasca de divort definitiva

Buna seara!
Am si eu o mare nedumerire, am divortat in noiembrie 1999, in 22.01.2000 am fost la judecatorie sa-mi puna stampila "DEFINITIVA" pe hotarare. Imediat mi-am schimbat buletinul si nu au fost probleme. Astazi am fost la politie sa-mi fac buletin pt schimbarea domiciliului si au refuzat sa-mi ia in considerare hotararea pt ca nu are stampila cu " DEFINITIVA SI IREVOCABILA", spunandu-mi ca asa scrie in nustiu ce lege din 1993. Vin si intreb: daca asa trebuia facut ce vina am eu ca cei de la judecatorie nu si-au facut treaba, de ce in 2001 mi-au facut buletin fara sa-mi atraga atentia ca trebuie trecut si " IREVOCABIL"...Sa inteleg ca trebuie sa merg din nou la judecatorie sa-mi puna si "IREVOCABIL"? #-o

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:20, 25 Noiembrie 2010
Da, mergeti cu hotararea originala si solicitati Judecatoriei care a pronuntat sentinta sa vi se aplice si mentiunea irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca bep bep Stie cineva daca mereu s-a pus pe hotararile judecatoresti stampila cu definitiv si irevocabil in momentul in care au trecut termenele de apel/recurs? Sau au ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Ale93 Ale93 buna , am 17 ani si in noiembrie vreau sa plec din tara , Poate va rog cineva sa imi spuna de ce acte am nevoie pentru a face o imputernicire . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)