Buna seara!
Imi cer scuze, revin cu o intrebare...cu privire la arestul preventiv intr-o alta tara, Franta in cazul de fata, cu acuzatia de inselaciune cu carduri bancare. Care ar fi motivul prelungirii arestului preventiv cu inca 4 luni? Multumesc!
Multumesc pentru raspunsuri! Multumesc mult!
Cu privire la pericol social nu e nevoie sa fii un geniu sa ,,simti" persoana care reprezinta un pericol social, fie ea si printr-o interogare mai simpla. Sa ma explic: persoana acuzata a plecat din tara cu promisiunea unui loc de munca, pentru prima oara intr-o alta tara, neavand cazier, doar o singura amenda de circulatie pentru centura, atat. Ce s-a intamplat acolo e lesne de presupus din moment ce a fost retinut, dupa doar trei saptamani de sedere in Franta, afland pe parcurs motivul retinerii. Pana la pericol social consider si-mi intaresc spusele e o cale de la cer la pamant. De aceea, imi cer scuze ca ma repet, dumneavoastra care ati intalnit des astfel de cazuri sa aveti o parere despre prelungirea mandatului cu 4 luni si dupa aceste 4 luni ,,certitudinea unui ,,happy-end". E ceva ce nu inteleg!