avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal

Am depus plangere impotriva surorii mele care m-a strans de gat si m-a lovit cu pumni in cap. A primit citatie si urmeaza sa se prezinte la sectia unde am depus plangerea. Ce trebuie sa fac in cazul in care scapa doar cu o amenda deoarece eu am certificat de la Medicina legala in care scrie ca am avut nevoie de ingrijire 3-4 zile dar trauma si spaima la care sunt supusa zilnic? Ma ameninta mereu ca ma omoara.
Cel mai recent răspuns: Anonimata , utilizator 15:22, 26 Noiembrie 2010
ati facut plangere penala pt lovire si amenintare?
In functie de probele administrate in dovedirea plangerii,dar si a celor administrate in aparare de catre sora dvs,procurorul va da o solutie,in urma referatului intocmit de organele de politie.
Daca va fi sesizata instanta prin rechizitoriu,aceasta se va pronunta in urma probelor administrate de parti.
In general,daca astfel de fapte sunt dovedite,pedeapsa este cu amenda penala,chiar daca exista si varianta pedepsei cu inchisoarea de la o luna la 3 luni.
Orice solutie sau sentinta aplicata va avea la baza probele administrate.
Da am depus plangere si ea continua sa aiba acelasi comportament agresiv, tocmai de accea intreb ce-i de facut?
Cred ca in primul rand,in mod normal,doi oameni maturi si inteligenti,doua surori,incearca sa se impace.
Daca nu reusiti sa realizati acest lucru,care este de dorit si v-ar scapa de toate problemele unui proces(timp pierdut,cheltuieli,etc),atunci nu aveti alta cale decat cea plangerilor.
Este o persoana care consuma foarte mult alcool si nu ai cum sa discuti cu ea. Isi pierde timpul prin tot felul de localuri si nu lucreaza nicaieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru loviri si amenintare Anonimata Anonimata Ce pedeapsa se primeste in cazul in care am depus o plangere penala impotriva surorii mele care ma tot ameninta cu moartea si m-a lovit. Amenintarea este ... (vezi toată discuția)
Agresiune, consecințe gabita60 gabita60 am fost agresata de sot si amenintata ca ma omoara ,am sunat la 112 ,a venit politia( intre timp sotul a plecat de acasa )am facut plangere penala la politia ... (vezi toată discuția)
Ce daune morale pot abtine din partea agresorului ? arbitrul13 arbitrul13 sunt arbitru de fotbal si acum 3 zile am fost agresat la un meci.un jucator in virsta de 41 de ani m-a lovit cu piciorul si m-a luat de gat .mi-am scos un ... (vezi toată discuția)