avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA documente necesare inregistrarii in scopuri de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

documente necesare inregistrarii in scopuri de tva

Pentru o societate nou infiintata , am inteles ca trebuie sa merg la directia de finante cu certificatul de inmatriculare si declaratia 010 privind vectorul fiscal, dar ce documente trebuie in vederea inregistrarii in scopuri de tva?
Cel mai recent răspuns: mal.cip , utilizator 22:00, 25 Noiembrie 2010
Ns cat iti este de folos, eu iti pot spune in cazul unei intreprinderi individuale, ca acum vreo 2 saptamani am facut si eu acest pas. Practic am fost cu actele firmei: certificatul de la reg com si cele vreo 4 hartii (cazul i.i.) dupa care am completat formularul 070. Tin sa precizez aspectul ca m-au trimis la finantele din resedinta de judet. Mi-au emis in aceeasi zi o hartie care in 15 zile a trebuit sa ma duc cu ea la finantele din orasul din care eram#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva ioanaep ioanaep Buna ziua, dupa ce am obtinut CIF-ul firmei nou infiintate, care este urmatorul pas pentru a fii inregistrati in scopuri de TVA? Trebuie depus formularul ... (vezi toată discuția)
Totul despre intreprindere individuala mal.cip mal.cip Vreau sa deschid acest subiect pt toti care au nelamuriri si raspunsuri legate de i.i. Sa nu fie nevoit sa ia fiecare subiect la mana unde sunt cate un raspuns ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 Myrabela Myrabela Daca sunt indeplinite conditiile de scoatere din evidenta platitorilor de tva se depun doua declaratii 096 si 010 sau e suficienta declaratia 096. Daca CA ... (vezi toată discuția)