avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... incearca sa ma fure ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

incearca sa ma fure ORANGE

Buna,mi-a venit o factura de la orange de 2000 de lei pentru trafic de date ,numai ca eu nu am facut traficul acela de date si mai rau nu o pot dovedi.Am cerut celor de la orange sa imi dea o factura detaliata in care sa se arate si ce site-uri s-au accesat de pe telefonul meu si ce ip dar au zis ca ei nu pot sa imi dea o asa factura decat daca este ceruta prin tribunal ,pentru ca legea confidentialitati nu le da voie.Adica eu ca abonat nu am voie sa vad ce sa intamplat de pe telefonul meu.
Cum as putea sa intru in posesia acelor informatii de la orange?
Chiar nu exista o lege care sa ii oblige sa imi dea acele informatii daca fac o cerere?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 23:29, 25 Noiembrie 2010
Formualti o cerere la centrala ORANGE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura supraincarcata zoita.moga zoita.moga Buna seara, Am o problema cu serviciul de telefonie [EDITAT]. La ultima factura primita am constatat ca am fost taxata cu o suma care nu-mi apartine. Sa va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am primit o factura de la orange cu un trafic de ... Cerberius Cerberius Buna ziua ! Am primit o factura de la orange cu un trafic de date in tucia de 1300€ le am solicitat i.p si adresele pe care am intrat iar raspunsul lor a ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)