avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua ! Am primit o factura de la orange cu un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua ! Am primit o factura de la orange cu un trafic de ...

Buna ziua ! Am primit o factura de la orange cu un trafic de date in tucia de 1300€ le am solicitat i.p si adresele pe care am intrat iar raspunsul lor a fost ca nu le pot da din cauza ca nu aceste informatii .
Ideea e ca eu nu vreau sa platesc o factura asa mare si sa nu am niciun document care sa ateste unde am consumat traficul de date . Intrebarea mea e daca a mai trecut cineva prin asta si cum a rezolvat ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:46, 24 Octombrie 2021
Sa nu fi avut vreun program spion , cu taxare in favoarea contului din Turcia.
Nu am patit asa ceva.
Verificati va telefonul , si vedeti ce programe aveti instalate.
Si aveti si calea instantei, unde orange va trebui sa puna la dispozitie datele de trafic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
trandafir2, moderator
Pai cei de la Orange pun la dispozitie datele de trafic dar ei dau doar cantitatea nu si siteurile unde s a facut acest consum de date , au spus ceva de genul ca ei nu au acces la aceste date pentru ca am stat in reteaua turcilor si daca imi doresc asta trebuie sa fac o cerere catre reteau din turcia , daaaar eu nu am incheiat niciun contract cu nicio retea de date din turcia

trandafir2 a scris:

Sa nu fi avut vreun program spion , cu taxare in favoarea contului din Turcia.
Nu am patit asa ceva.
Verificati va telefonul , si vedeti ce programe aveti instalate.
Si aveti si calea instantei, unde orange va trebui sa puna la dispozitie datele de trafic.

Daca consumul s-a facut in/din Romania, au si siteurile accesate (Ip-urile lor).
In instanta le solicitati si o sa vi le puna la dispozitie. Cautati un avocat.
Insa , daca ati stat in reteaua turcilor, va intreb si eu, ati fost in Turcia? Sau pe langa Turcia?
Nu tot ce s a intamplat a fost in Turcia

Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
tariful de date in roaming turcia este 7eur/ MB. imens, dupa mine...
ceea ce inseamna cam 185 MB trafic. e un consum de cateva zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura orange umflata theodora76 theodora76 Am un abonament orange de 9 ani si nu am avut prbleme cu ei pana la ultima factura primita acum 2 zile care nu este mult 650 ron, dar m-am trezit cu convorbiri ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate ... nelugigi nelugigi Buna seara! As dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate intr-o problema cu furnizorul Orange. In perioada 19.08.-03.09.2022 am fost plecat in ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)