avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REZILIERE CONTRACT PRESTARI SERVICII
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REZILIERE CONTRACT PRESTARI SERVICII

BUNA ZIUA!
AS DORI SA STIU DACA POT REZILIA UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII INTERNET CARE ARATA IN FELUL URMATOR [ link extern ] ?
MULTUMESC.
Daca ambele parti sunt de acord cu incetarea contractului, atunci faceti o decizie in acest sens, semnata de ambele parti si orice obligatii reciproce inceteaza.
MULTUMESC
AM FOST LA FIRMA RESPECTIVA SI AU ZIS CA DACA ACHIT LUNILE RAMASE DIN CONTRACT IL REZILIAZA. DAR LE-AM ARATAT SECTIUNEA IN CARE SPUNE CA SE POATE REZILIA CU ACORDUL AMBELOR PARTI SI AU ZIS CA E VALABILA NUMAI DACA PLATESC LUNILE RAMASE. E CORECT? :(
Acordul ambelor parti presupune vointa ambelor parti contratante. Prin urmare, daca o parte nu este de acord, atunci nu putem vorbi de acordul ambelor parti:D
Exact. Nu e obligatoriu ca partile sa-si dea acordul.
Ati beneficiat de servicii aceste luni pentru care va cer ei banii? Atunci...
Daca serviciile prestate nu au fost corespunzatoare, atunci reziliati unilateral contractul pe acest motiv, trimitandu-le o notificare in acest sens.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii internet geea_c geea_c Buna ziua tuturor, Am citit celelalte topic-uri despre rezilierea contractelor de prestari servicii dar as fi vrut, daca se poate, sa citesc cateva pareri ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere? deea_lex deea_lex am incheiat un contract de prestari servicii cu o alta societate comerciala. am platit un avans inainte de executarea lucrarii. societatea respectiva nu si-a ... (vezi toată discuția)
Conciliere obligatorie? pop sorin pop sorin Buna, Vreau sa intentez o actiune impotriva unei persoane avand ca scop anularea unui antecontract in baza careia eu am platit o suma de bani iar ... (vezi toată discuția)