avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mi s-a furat cainele
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mi s-a furat cainele

Buna ziua , fac o mica introducere , pe 22 august anul acesta mi s-a spart casa ,( stau la curte ), si am luat masuri senzori , alarma chiar si o camera video ,; pe 25.11.2010 mi s-a furat un pui de caine din fata porti ademenit de hot pe sub poarta , am inregistrarea video cu acest individ care a mai dat tarcoale si cu o zi inainte cel putin , imaginea nu este foarte clara deoarece este o distanta intre camera si poarta de 25 de metri , camera nu viza supravegherea acestei porti , insa acest individ imi este cunoscut deoarece isi plimba cainele des ( are un lup ) chiar ne-am intalnit privirile de cateva ori.( deci este din zona ) , la prima ora ajung la politie sa fac o plangere asupra furtului insotita de inegistrare . Procedez corect ? ce pasi ar mai trebui sa urmez pentru ca acest individ sa nu scape ? ( nu prea mai dorm bine de cand mi s-a spart casa ) Astept sugestiile dumneavoastra , nu cunosc foarte bine legea , va multumesc ...
Daca aveti posibilitati financiare,macar in nume personal,incercati sa mergeti la un laborator specializat cu imaginile sa vedeti daca se poate face prin mijloace tehnice ca imaginea sa fie destul de clara pentru a vede ce s-a petrecut cu adevarat
Asa cred si eu frank, nu o sa am castig , dar cel putin nu am stat degeaba , din 24 aug. de cand mi s-a spart casa ,am pus o alarma cat de cat performanta , o camera video , acum fac o plangere la politie,; ma agit , sa vada si acesti " vecini " ca nu sunt relaxat , in curand un permis de port-arma , la primavara caini de paza adevarati , alte camere video mult mai performante ,daca nu o sa reusesc ... o sa plec, am prieteni care ma asteapta in locuri cu clima mult mai buna , dar sunt incapatanat ..
daca sunteti incapatanat,trebuie sa fecti pe detectivul particular,iar cand aveti probe destula impotriva cui doriti dmv.,mergeti la politie.din pacate acesta e sistemul.nici eu nu o sa mai stau mult in tara,desi imi iubesc tara pentru ceea ce a fost candva,cu mult imp in urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! langa curtea soacrei mele exista un padoc de caini. ... Ami98 Ami98 Buna seara! Langa curtea soacrei mele exista un padoc de caini. Angajatii de la padoc ne ademenesc animalele si le fura, apoi le pun pe site-uri de donatii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video furt cu camera de supraveghere in spatiu privat ... aidu aidu Inregistrare video furt cu camera de supraveghere in spatiu privat Persoana vatamata a surprins savarsirea unui furt din propria casa cu camera proprie de ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)