Stimata Melodyrose.
Cred ca sunteti foarte drag cu cerere de avocati. Aveti multime. Eu am niste prieteni care a facut toate demersurile cu fundatia si asociatia. Dar nu pot sa fac public cine l-a facut. Puteti si va duceti si la un notar.
Daca totusi este vorba de bani, puteti sa cer si ca avocat respectiv sa fie si in fundatia. Si sa va indrume de acum incolo, si sunt avocati foarte incantati sa-o fac pentru fundatiile sau asociatiile cu niste scop fara bani.
Puteti sa ne indicati scopul?.
Intrebarile care o faci sunt foarte inteligente. Si raspunsuri ar trebuie sa fie la fel. Adica astept pe altcineva car o faca, eu doar iti dau opinia mea cu drag dar putine capacitatea.
Legea o gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Niste lucrurile cu sediul: daca este o casa, nu aveti nevoie de acordul asociatia de propietari. Dar tot un contract cu asociatia in infiintare ar trebuie sa-o faci.
Adica tatal tau e bine s-o faca direct la asociatia in constituire, si cu asta basta. Nu iti da voie sa o faci tu ca presedinte si cu contract de comodat de la tata, prin actul constitutiv, mai ales daca fiind un comodat nu aveti voie sa faci tu cesiunea doar ca tatal tau o prevedea asa.
Daca isi schimb sediul trebuie sa se modifice statutul pentru ca este un element constitutiv si o faci asa cum tia zis Cristina, si sa il inregistrez aici:
[ link extern ]
Va doresc succes!.