avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am primit toate drepturile banesti, iar fostul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am primit toate drepturile banesti, iar fostul patron ne amana. Legal mai putem face ceva?

in mai anul acesta firma la care lucram a suspendat activitatea, iar pe noi in somaj. Problema este ca nici pina acum nu am primit toate drepturile banesti ,iar fostul patron ne amina saptaminal.Legal mai putem face ceva? astept un raspuns si va multumesc:((
Cel mai recent răspuns: nefis , utilizator 10:03, 26 Noiembrie 2010
Deocamdată nu mai aveţi ce face dacă firma şi-a spendat activitatea.
buna ziua.
parerea mea este sa dati in judecata patronul.daca sunteti mai multe persoane va fi mai usor sa angajati un avocat.
chiar daca va dura o perioada mare de timp si ceva bani,macar sa-l plimbati pe la tribunal ,poate gaseste o solutie sa va dea banii.
solutia cea mai buna ar fi sa insistati pe o cale amiabila de genul sa va platesca suma in rate.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa impartim cheltuielile .se poate? eu_inginer eu_inginer Dupa o relatie de vreo 2 ani m-am despartit de fostul prieten sa zic asa (am trait in concubinaj practic) pt motivul bani in principal. apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)