avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test paternitate

buna ziua. am o intrebare. am avut dubii cu privire la copil si am facut un test privat, care a iesit negativ. ca urmare odata cu procesul de divort am cerut si efectuarea unui test adn prin instanta(tagada paternitate). acest test a iesit si a avut ca rezultat ca nu sunt tatal biologic al copilului. ea face galagie ca nu este valabil pentru ca nu s-a luat sange (sau prelevat tampoane bucale). eu stiu ca testul adn efectuat la inml, si in timpul judecatii, nu se contesta. care este adevavarul? multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:48, 26 Noiembrie 2010
testul iml - acela este valabil si mai ales daca este facut in timpul judecatii, va avea un rol hotarator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test de paternitate Lemg Lemg Buna ziua!...am sa va expun un caz si astept din partea d-voastra opinii,pareri si sfaturi!...o buna prietena se confrunta cu urmatoarea situatie...sotul ei a ... (vezi toată discuția)
Soțul nu-mi acordă divorțul și se leagă de orice ca să mă șicaneze, inclusiv vrea să ceară test de paternitate pentru bebeluș. mă poate obliga instanța în acest sens? Nina Ioana Nina Ioana Buna ziua! Sunt casatorita dar despartita de sotul meu din luna februarie, mai exact de cand eram insarcinata in 7 luni, In prezent, bebelusul are 7 luni. ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)